Jeuzhismyna wat een avond! Wat zeg ik, wat een dag! Om half vier stroomde de kroeg vol met doegroepen die hun drinkkrachten gingen meten tijdens de bierestafette. Tegelijkertijd was elders in de stad de Goede Doelen Loterij, wat ervoor zorgde dat het halverwege al een beetje leeg begon te lopen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Na de wedstrijd begonnen wij ijverig de kroeg om te bouwen voor de avond. KADMOS bouwde een cocktailbar en het SB bekleedde onze mooie nieuw gelakte vloer met een zacht laagje tapijt, om hem te beschermen tegen het zand dat onder de voeten van de kroegbezoekers meekwam van het strandfeestje van een andere vereniging die geen uitgesproken kenmerken heeft.
Al redelijk gauw liep het vol in ons mooie Asterion en werden er volop cocktails -die illustere namen als Mojito Monkey en Rhino Rum droegen- gezopen. Alzoo werd het onder begeleiding van de MusiCie en onder invloed van veel alcohol een goed feestje.

Voor Huub, Berend en mij was het onze laatste avond als SB, hetgeen traditiegetrouw gepaard gaat met chaos en anarchie, daar iedereen zich klem zuipt en niemand zich verantwoordelijk voelt. Gelukkig waren er nog een paar schermutselingetjes met lelijke en vooral erg externe sujetten die het allemaal niet zo goed begrepen hadden, dat hoort het natuurlijk wel bij. Het bleef bij een afgescheurde mouw en een paar woeste helden die boos waren dat ze niemand in elkaar mochten beuken, wat op zich wel weer fijn was. En toen konden we eindelijk aan de schoonmaak beginnen. Drie zatte SB'ers, vijftien nog zattere Kadmoten en nog duizend andere mensen die ondanks alle goede bedoelingen niet bij konden dragen aan een gestructureerd proces, staan natuurlijk garant voor een heel langdurige schoonmaak en inderaad, om kwart over zes konden we eindelijk de TL pas uitdoen en beginnen aan de naborrel.

Nog een paar dagen en dan is ons jaar echt voorbij, ik geloof dat ik het nog niet helemaal aan het bevatten ben. Men, wat was het gaaf allemaal! Nu geef ik het woord nog even over aan mijn bestuursgenoten en ga mezelf bezatten en Heul Hard Huilen dat het voorbij is.
Tot in de kroeg! :B