Deze avond zou jaarclub Geronimo eeuwig worden met het organiseren van een avond die het thema Buiten Westen droeg. De kroeg was omgetoverd tot een ruimte met vooral heel veel boomstammen en raar gekleurde lapjes stof en grote houten borden met GERONIMO erop. Er was zelfs ook een cactus (lees: een boomstam volgestoken met saté-prikkers) en er kon waterpijp gerookt worden.
De jaarclub zelf liep rond met felgekleurde verentooien en zorgde ervoor dat er spelletjes als 'totumpaal-zitten' en een soort van duels (wie het snelst bier kon drinken en zijn lege glas tegen de tegenspeler kon gooien) gespeeld werden.
Rond middernacht beklom het Board het podium en verklaarde Geronimo eeuwig, waarna er een fust ingegooid werd (en een fles Fanta), waardoor het voor het eerst sinds een aantal weken weer eens gezellig druk en feestelijk in de kroeg was.
Gedurende de avond deden de acht indiaantjes bijna allemaal hard hun best zichzelf naar de eeuwige jachtvelden te drinken, maar toen de tijd daar was, ging de schoonmaak toch best oké (of kwam dat doordat er ook nog een paar andere mensen waren?:P). Bij de naborrel viel Deef knock-out van zijn kruk en de rest van de jaarclub ging gauw naar huis, maar dat mag ook wel, na zo'n avondje comazuipen 😉 Wat overbleef waren toch weer de gebruikelijke mensen, een potje mexx en tenslotte het daglicht dat ons naar huis vergezelde.
Geronimo, gefeliciteerd en bedankt voor de gave avond!