Deze dies-opening-avond begon met eten in de kroeg, waarna we met zijn allen de film There Will Be Blood gingen kijken. Deze duurde nogal lang, waardoor het voor sommige lieden lastig was om tot het einde enthousiast te blijven kijken, maar desalniettemin een erg mooie film, geloof ik.
Daarna barstte de lounge party in alle hevigheid los, wat vooral inhield dat niemand zich ook maar enigszins moe maakte (lees: er werd alleen maar op krukjes gezeten en bier gedronken). Wederom was het een avond waarbij alle lichten druk in het rond aan het schijnen waren en de muziek de pretentie van een heus hardcore-feest had (nou ja, beetje dan), maar de voetjes maar niet van de vloer wilden gaan.
Toch was het leuk! Het plafond van Asterion heeft weer een flinke slok bier gehad, waarvoor veel dank, ook namens de omstanders. Verder hebben verschillende mensen ondervonden dat een hele lepel kaneel opeten niet lekker is en voornamelijk interessante hoestbuien teweegbrengt.
Om vier uur ging het licht aan en kwam een einde aan deze verder toch erg rustige avond. Ik begon dit logboekstukje met het idee dat ik hierna naar huis zou gaan en de rest hier nog lekker lang een feest zou mogen bouwen, maar ik ben halverwege met verhaal en ineens besluit iedereen massaal weg te gaan. Onderweg naar de kapstok dicteerde men mij nog het volgende:

Toen er schoongemaakt moest worden, bleven er een paar diehards over, dat waren echte koningen. De schoonmaak werd picobello uitgevoerd (dankzij de goede tappers) en de gratis drankjes werden bijzonder goed opgedronken. En er is ook heel goed geschrobd, vooral door Renske.

Bedankt voor deze input, die geheel waarheidsgetrouw is!

Ik voel me nu een beetje verlaten, dus ik ga ook maar naar huis (in je eentje naborrelen is ook zo ongezellig). Volgende week meer dies, tot dan!