De avond begon veel te vroeg, zoals elke avond na een constitutieborrel. Door vertraging van een van de presentatoren duurde het even voordat de eerste mensen de rode catwalk konden betreden. De diescie deed eerste even een rondje voor, om daarna plaats te maken voor mondudamo, quenouille, pandemonium, SB 06-11, db en kadmos. Hierbij was het al dan niet positieve hoogtepunt toen de heren van pandemonium tot schrik van het aanwezig publiek hun leuters lieten zien. Hierdoor is het dan ook niet heel raar dat zij het uiteindelijk met de troostprijs moesten doen. Deze bedroeg een fles jip en janneke champagne, die ze met veel vreugde over het aanwezig volk leeg spoten.
Helaas vonden veel mensen het na deze mooie show alweer tijd naar huis te gaan, en bleef er een hoeveelheid mensen over vergelijkbaar met de dinsdag in de tentamenweek.

Vlak voor de vroege schoonmaak vonden twee mensen het nodig om zelf hun glas te vullen met water, wat wij ze niet in dank afnamen. Jansen ging nog iets verder door een glas niet af te willen geven, wat leidde tot een schermutseling met mij en Rachel. Na hem het glas afhandig te hebben gemaakt hebben we hem er uiteindelijk uit kunnen werken.
Tijdens de schoonmaak vond iemand het nodig om het dienstdoende SB te bedreigen met een emmer vies schoonmaak water. Gelukkig offerde Guy zich op en ving hij het water op en werd de boosdoener ook behoorlijk nat. Hierna droop hij dan ook bedroefd af. De naborrel was erg kort, veel mensen hadden een slaaptekort opgebouwd of moesten zich de volgde ochtend melden op college.
We hadden de cup-a-soup nog niet op of iedereen vond het nodig om te vertrekken.