Ondanks dat de avond enige vertraging opliep door een band die een "klein beetje" te laat kwam, kon dan toch na de eerste paar uurtjes dienst het feest echt beginnen! De band begon te spelen, de kroeg stroomde nu dan ook eindelijk echt vol en de 14-jarige Breakstuff-groupies voelde zich al snel zwaar outnumbered door het aanwezige studentenvolk. Tussen de sets van de band door hield de muziek van de musici de menigte goed in beweging. Jaja, dit beloofde ondanks de flinke bierconsumptie dus tóch een Sonja-verantwoorde avond te worden.

Er werd goed geconsumeerd, foute mixjes kwamen voorbij. Onze minderjarige gasten dronken netjes fris. Mamma gaf het goede voorbeeld met wat sterke drank, maar de niet-burgers dansten uiteraard in cirkeltjes om de externen heen met hun bierconsumptie, maar dat terzijde.

Tegen de tijd dat het optreden van de band ten einde begon te lopen, bleek toch dat het alcohol-niveau in de aderen van sommige van de externe bezoekers iets te hoog was gestegen. Een stelletje externen met een alcohol-promillage van fockin-irritant-makend begon herrie te schoppen. Na wat oproer in de kroeg werd dan ook besloten dat deze heren snel volgens de wet van Newton naar buiten zouden moeten vallen. Helaas begon de rest van de Newton club + nog wat andere externen zich na enkele verwijderingen ook minder netjes te gedragen. Namens het dienstdoende SB wil ik alle mensen die geholpen hebben met het uitzetten van deze mensen nogmaals heel erg bedanken!

Gelukkig ging de avond na deze gezamenlijke activiteit van vele leden nog even gezellig door. Nu na een paar uurtjes naborrel dan toch maar op naar de bakker… ik heb geen brood in huis, helaas….dan moet je toch wel hè?