Jemig de pemig, wat een avond. Het is vakantie dus veel verwachtten Hahn en ik er niet van in het begin. De UT IK kwam even langs om te borrelen waardoor er toch nog wel wat mensen in de kroeg waren. Maar toen kwamen Hahn en Pieter (van Pieter en Peter) op het geniale idee om een Asterion ganzenbord-versie te maken. Na 2 uur vele viltjes onder tekenen kon het beginnen. Het spel bestond uit tientallen viltjes en werden achter elkaar gelegd op de bar. Dobbelen ging op anciënniteit. De laatste aanwezige in de kroeg sloten zich bij het Asterion spel genootschap aan en de fun kon beginnen. Evert vond niks kloppen aan het spel, Pieter moest de hele tijd bier atten, Martijn deelde biertjes uit aan iedereen die Evert sloeg en Tycho sloeg de aanwezige om de oren met z'n dikke neger. Tegen half vier gingen de rondjes bier langzamerhand over in rondjes fris want de aanwezigen waren verzadigd. Gelukkig zorgde het spel er nog wel voor dat de nodige alcohol consumpties werden genuttigd. Het is nu half vier en het bord wordt voor het laatst gecouppeerd en uitgelecht en de glazen voor het laatst gevult.

5:00 Pieterco:
Ik kan me weinig keren herinneren dat ik me zo heb vermaakt. een topavond qua vermaeck. Nadat Rick en ik het spel: GanzeBar hadden gemaakt, werd een poging gedaan dit uit te spelen door: Steenis, Evert, Paulus, Hahn, Maurits en mijzelf. Dit is echter niet gelukt vanwege de hoge moeilijkheidsgraad. Veel lastige opdrachten en veel shotjes maakten de avond mooi tot spectaculair.
Nu zijn Evert en Steenis dronken afgedropen, en beginnen Maurits, Rick en Paulus aan de schoonmaak terwijl ik dit typ.

Het spel is altijd weer opnieuw te spelen! Maar pas op voor de KILLER opstelling; start, vrij, shotje, `15 rondjes draaien; 2 plaatsen voorruit; vrij; bier adten. Dit is echt dodelijk.

Even nog een korte uitleg van het spel: drankspel gecombineerd met ganzebord = dodelijk!
Met een vriendelijke (grenzend aan maniakaal) glimlach groet ik u!