Eindelijk eens rustig tijd om iets over deze avond te typen. Vanavond een gast-typer, Peter (van Pieter en Peter).
Na de tentamens werd het voor velen weer eens tijd om lekker te blijven hangen in de kroeg, niemand die nog ergens remmingen van ondervond. Na een potje poker, en wat gezwam, werd het dan tijd voor de almanak veiling. Daniel Sytsma werd nog opgebeld, maar zelfs zijn bod werd nog overtroffen. Ook de tweede pagina ging tegen een mooi bedrag weg, dus de almanakcie kan weer tevreden terug kijken.
Daarna gelukkig weer verder met het tappen van het bier, wat op het eind niet al te snel meer liep.
Bij de naborrel kwamen nog enkele oud en nieuw tasters, zodat dat nog weer druk was, en er nog enkele rondes klingelden. Het is weer tijd om voor het ochtend gloren het bed te zoeken, behalve voor twee dappere helden, die hun eerste biertje in de ochtend nog proberen te pakken in het sport centrum.

En na de naborrel is er naturlijk ook nog een na naborrel. Want het eerste biertje in het sportcentrum moet gehaald worden, dus doen we extra lang over de borrel. Eventjes tussendoor bij de ''troep'' van taste wezen kijken, maar dat stelde echt niks voor. Dus we zijn weer snel terug in de kroeg, waar we nu onze laatste borrels nog drinken, de bacardi Q's, smaken zeer goed.
Het is nu bijna half acht, tijd om naar de bakker te gaan, en daarna voor het sportcentrum als zwervers liggen wachten op ons biertje…

(Paulus: gastsprekers zijn goed)