De eerste, enigzins normale avond in de kroeg sinds de pre-introborrel werd gekenmerkt door een ongekend vroege opeenvolging van slechte muziek, slechte opkomst, slechte spelletjes en een slechte omzet. Topavond dus! Met Paulus achter de knoppen en HBO-feesten bij Taste en Audentis betekende dit een vroege afsluiting van Asterion. Paulus' draaikunsten hadden een averechts effect; een constante toe- en wegstroom van bankhangende HBO-kiddo's had het sluiten van de deur om half twee tot gevolg. Zoals het een echte vereniging betaamt werd de nationale hymne gezongen, gevolgd door het AEGEE-lied. De naborrel werd overgeslagen, zodat er begonnen kon worden aan het echte werk: rellen bij TEX.

Het bleek dat TEX was samengegaan met Magisterium, met als gevolg dat het TEX SB hun SB-kleding niet meer aan mocht. Dit was voor de aanwezige AEGEE-leden ruimschoots aanleiding de hele kroeg, inclusief bar, plafond en bel, te beplakken met AEGEE-stickers. Ook het dansen op de bar – Schoutsen en ik nog steeds in gilet en das – trok blijkbaar pas na tien minuten de aandacht waarna we vriendelijk werden gesommeerd (door een niet-SB'er) de bar te verlaten. Zoveel schraalheid konden we niet verdragen, zodat na een kort bezoek aan Taste en Audentis het tijd was huiswaarts te keren.

Ik heb in ieder geval wel zin in het laatste feest van de intro, Asterion zal laten zien hoe er wel degelijk gefeest behoort te worden; de vooruitblik op een barbeque en gave DJ belooft in ieder geval al veel goeds :7