Aan het begin van de avond lag de kroeg vol met uitgestalde gevonden voorwerpen. Tassen, jassen, shirtjes (zelfs een AEGEE lustrumshirt, foei!), truien, zonnebrillen en zoveel meer, lagen te wachten op hun baasjes die ze op moesten komen halen. Uiteindelijk is er vrij weinig meegenomen; het Leger des Heils zal er blij mee zijn!
Gaandeweg liep de kroeg vol met mensen die een biertje kwamen drinken. De tweeter werd menig keer gevuld, wat de vrolijkheid zeker ten goede kwam. Ondanks dat werd het toch niet echt een feestje, de danspasjes bleven uit en het bleef bij een (weliswaar drukke) borrel. Af en toe kwamen wat vreemd uitgedoste figuren binnenlopen, die verdwaald waren op weg naar een IO-feestje elders in de stad. Misschien dat het daarom in Asterion niet echt tot een woeste knalfuif kwam; half AEGEE was blijkbaar gewoon ergens anders aan het feesten.
Tegen het eind van de avond werd het kroegbezoek nog verblijd met twee muzikale opvoerinkjes door mensen die Asterion door de war haalden met een kapstok of garderobe.
Na een redelijk vlotte schoonmaak is de naborrel begonnen, met slechts de aanwezigheid van sb'ers en oud-sb'ers (nu zelfs ook eentje van een andere, niet nader te noemen, vereniging). We bespreken nog maar een keer onze wisselervaringen en heffen het glas, ASTERION!
(en 'Op SSA!' )