Deze avond was alweer het 4e ESN feest dit jaar. Helaas is dit fenomeen bij menigeen AEGEEer nog steeds niet bekend. Met deze grote afwezigheid stonden er op een gegeven moment even veel Taste-ers in de kroeg als AEGEEers (tappers + SN). Enige (vaste) klant uit onze gelederen was natuurlijk de colombiaanse Inca Cesar. Gelukkig maakt het plezier dat deze AEGEEer uitstraalt op ieder ESN feest veel goed.
De avond kwam zelf voor een ESN feest langzaam op gang. Even vroegen wij ons af of er uberhaupt nog mensen zouden komen. Na twaalven kwamen dan toch eindelijk genoeg erasmus studenten om het feest op gang te helpen. Op ESN muziek wamen de voetjes van de vloer en kon het vozen beginnen. Toen ook het verjaardagsfeestje in 'het' ESN-huis hier werd voortgezet stond de kroeg goed vol. De verschillende culturen mengden zich weer letterlijk en figuurlijk.
Hoewel Asterion de hele avond niet echt vol is geweest weten de ESNers wel hoe ze moeten feesten. Ook toen het minder druk werd was er niet de behoefte naar Lunatic te vluchten, het feest hier duurde volwaardig tot 4 uur.
Na grondige schoonmaak en naborrel zijn we helemaal klaar om de lokaal getrainde sjaars te ontvangen.