Nog voor de begon stonden de eerste gasten al te trappelen voor de deur. Al snel stroomde de kroeg vol en het bier mocht vloeien. Asterion voller dan ooit tevoren op dinsdag was het tijd voor de speeddate. Het was rustig; Asterion zal vol, er heerste orde. Zelfs de tappers konden mee-daten.
Jonge oud-SBers probeerde te mexxen en sjaars draaiden door. Er werd massaal gedate en het bleef rustig. Totdat Jochem de pauze afkondigde en iedereen naar de bar stuurde. Binnen no-time waren de glazen op en gingen we verder met duralex. Ook sneuvelden niet weinig glazen, maar de rust keerde weer. Het daten ging verder en sjaars draaide weer door. Even later werd dan toch de Vrijer-tune ingeleverd voor de kunsten van de MusiCie. Het daten werd niet meer zo speedy en iedereen bleef rustig kletsen.
Op weede plaats eindigde Herman en Hanke voor de 36-hours, en de hoofdprijs was voor Deef en Thomas. Ook Harmen en Tessa kregen een liftbordje als troostprijs. Iemand kon toch niet goed tegen z'n verlies, en het werd helaas nodig met water te gooien. Na dit waterballet moest ook de Kamp Commissie nog even presenteren. Het Travel Team deed het een Mission Impossible lijken, maar KampCie zette wel deghelijck een verhaal neer. Op muziek moet je dansen, maar de meeste mensen dropen al voor 2 uur af.
5 Die Hard sjaars deden de naam Insomnia eer aan; Frank, Chantal, Paul, Dennis en Albert weigerden Asterion te verlaten voor de TL. Met Taste naborrelen doe je met bier en mexxen, en mijn 3 slapeloze kiddo's hangen nu nog steeds aan de bar.