Zonder enig idee hoe de avond zou verlopen, begonnen Schoutsen en ik vergezeld door vers en ervaren taptalent aan deze donderdag. De meeste tentamens zijn achter de rug, maar morgen hebben vast nog wat mensen tentamens. Geen idee dus hoe druk het zou worden.

In het begin van de avond was Asterion leeg. Echt leeg. Pas na een klein half uurtje werd het wel gezellig, maar toen liep het ook snel vol. Er kwamen een hoop gezellige mensen, en Rick Hahn kon ook voor het eerst sinds tijden weer naar onze kroeg (welliswaar op krukken). Hij nam voorzichtig plaats op een kruk aan het eind van de bar.

Er kwamen meer en meer mensen en toen het echt gezellig werd mocht van de aanwezige dames de muziek wel wat harder. Wij heren van het SB zijn de kwaadste niet, dus het volume ging omhoog, de lichten werden gedimd en het werd nog een beetje feest! Multitalent Peter (van Pieter & Peter) liet zien dat hij ook wel liedjes kan draaien, helemaal top!

Nadat de lustrumcie hun goede plannen had gepresenteerd en jaarclub X nog even reclame maakte voor hun presentatie volgende week, nam de Bitch het podium voor een nieuw record: Pitcher water adten! Roel nam de uitdaging aan en adte in 41s19h een pitcher leeg. Peter (van Pieter & Peter) dacht dat hij daar wel overheen kon, en dat deed hij ook: 33s90h! Briljant!

Met luide muziek werd het snel 4 uur en tijd om naar huis te gaan, weekend vieren. Toen de schoonmaak afgelopen was het ook tijd voor Hahn om te gahn en kwam hij van z'n kruk. Een nieuw record rijker van 5u34m barkruk zitten ging hij voldaan naar huis. Nu zijn we heerlijk aan het naborrellen en ga ik ophouden met typen. Goed weekend allemaal, en tot volgende week op ons Topfeest, want dan gaat het dak er echt goed af!