Vanavond was het goed te merken dat AEGEE leden niet alleen maar grote feestbeesten zijn, maar toch ook wel degelijk intellectueel bezig zijn. Er waren veel mensen aan het studeren voor hun tentamens. Ook al juichen wij van het SB dit enthousiasme voor de studie toe, toch vinden wij het jammer dat zij ons aller Asterion daarom meteen vergeten. Als je de gehele dag al aan het leren bent op je zolderkamertje dan kun je 's avonds toch wel een uurtje vrij maken om samen met je vrienden een (bok)biertje te komen drinken in de kroeg waar je normaal zo vaak vertoeft?
Gelukkig hadden sommige van onze oude leden dit reeds geleerd. Zij waren dan ook, weliswaar in kleine getalen maar toch, erg aanwezig in de sociëteit. Hiervoor hulde. Maar, extra eer gaat naar de vele sjaars die vandaag in de kroeg aanwezig waren. Deze jonge heren waren tijdens de tentamenweken tot de TL in Asterion te vinden, en dat terwijl er niet eens meer TL punten zijn te verdienen! Worden de studies makkelijker, of worden de eerstejaars van vandaag gewoon slimmer? Of word je naarmate de jaren als student gaan tellen gewoon steeds dommer? Zou het iets te maken hebben met de heerlijke premium pilsner die we hier schenken?
Nah! Dat is het vast niet. Komt komende dinsdag in grote getalen naar Asterion en we zullen dit nog eens goed overdenken…