Sinterklaasavond! Dat betekent gezelligheid, cadeautjes en pepernoten in je bier! Blijkbaar waren er dit jaar veel huizen die graag met elkaar sinterklaas vierden, want de opkomst was tamelijk laag. Het was wel weer erg gezellig. Ik heb zelf geweldig genoten van de speculaas en het bier.
Op het hoogtepunt van de avond begon de battle. Een aantal durfpieten pakten pen en vilt en schreven een gedichtje. Op de beats van DAC, Brainpower en Diggy Dex brachten zij hun hersenspinsels voort. M.a.a.m.C. Rutjes zorgde voor een eerlijke strijd. De 'prijs' ging (via Mariëlle) naar Pieter Stek voor zijn punchline over Verdonk.
Vervolgens keerde de rust weer terug in Asterion en mocht het kinderkoor weer zoete sinterklaasliedjes zingen.
Deef was lichtelijk ontoerekeningsvatbaar en kreeg een adje pepernoten, aangelengd met wat bier. Kort daarna blies hij toch de aftocht. Spoedig volgden velen de weg naar buiten en werd het tijd voor de laatste ronde.
De naborrel was goed. Guy heeft echt schoongemaakt. Thomas N werkte ook goed mee. De nacht ging verder met eindeloze verhalen en discussies over goede muziek. Toen ik thuis kwam, lag de krant al op de mat..
Ik heb weer zin in donderdag!