Het was een gewone kroegavond. Niks speciaals gepland, geen groot feest, geen presentatie, geen dichtbattles, geen dj boot. Gewoon gewoon.
Lange tijd was het redelijk rustig in de sociëteit. Het leek er even op dat het heel rustig zou gaan blijven de hele avond, maar dit was zeker niet het geval. Want achter de tap stonden Snip & Snap! En de Snip&Snap-s-Hot's vlogen als warme broodjes over de donker rode bar. Niet zo gek, want ze stonden letterlijk in vuur en vlam! En iedereen die het drankje had gehad ook! Tevergeefs probeerden zij het brandende gevoel te koelen met bier.
Er werd gezopen, er werd gedanst, er kwamen meer en meer mensen binnen en het werd feest! Guy en leden van de musicie vermaakten zich met hun 4 nieuwe speeltjes tot de uiterste closing time. Leden van club kansloos namen nog een laatste whiskey en de echte Asterion verslaafden hielpen het SB nog met de schoonmaak en de naborrel nootjes.
Het was dus gewoon een gewone donderdagavond in de gaafste kroeg van allemaal. Tevreden dook ik om 7 uur mijn bed in. Het practicum heb ik vanochtend toch maar overgeslagen…