Na een woeilige en prachtige avond staan Rutjes en ik nu voor de taak deze zooi op te ruimen. Van harte bedankt voor alle inzet, troep en braspartijen, zonder dat geen wissel. en zonder SB geen kroeg. Lichting 05-1 bedankt voor de voorbereidingen!
Namens rutjes en ondergetekende: tot dinsdag? Wel degelijk!!

**** Update, 18-3-06 0.29 uur ****

F*ck man, wij zijn moe. Vannacht was om 2.00 uur de laatste ronde, 3.30 uur waren we gedoucht en wel in de kroeg, 8.00 uur in onze respectievelijke nesten, 12.30 weer in de kroeg om als een lean mean clean machine er weer keihard tegenaan te gaan. Inmiddels zijn we 12 uur verder en de kroeg is weer enigszins herkenbaar! Maar aan de andere kant, er is morgen nog echt veel werk.

Hoewel het punt ondertussen wel duidelijk is geven we nog niet op, het einde is in zicht en nu zullen we het snel halen ook. Even leek het erop dat de we de nacht gingen doortrekken en de klus helemaal af zouden maken, maar toen we met de plees begonnen werden we even zwaar ontmoedigd. Wat een bende, '05-I bedankt! Uiteindelijk zijn de muren, het plafond, de voorkant van de bar en de wc's brandschoon en zijn alle viltjes de kroeg uit. Morgen nog achter de bar, de vloer schoonmaken en de podiumblokken.

Als er net als vandaag mensen weer gezellig willen meekijken (bedankt allemaal. 't was gezellig!) zijn deze van harte welkom (v.a. 15.00 uur). Alleen wensen we dan wel wat meer support dan die groep 6-VWO'ers die ons vanmidddag vol onbegrip stond aan te staren. Wij vragen ons nog steeds af of het handig was die lui van de voorlichtingsdagen hier toch maar langs te sturen…

Nu kijken we vooral maar uit naar de eerste diensten komende week. Tot gauw allemaal!