Een kroegavond zoals een kroegavond hoort te zijn! Al vrij vroeg stond Asterion redelijk vol met dank aan het dispuutsoverleg, een praesidiumwisseling van Incognito en de dies van Oi Mundo. Ook had het XIXe op hun laatste echte kroegavond als bestuur enkele genodigden en blijkbaar was het ook onder de leden de trend om introducees mee te nemen.

Om een uur of 12 klom Oi Mundo het podium op, kondigde hun eeuwigmakende activiteit van volgende week aan en gooide er, zoals het uiteraard hoort op dit soort heuglijke momenten, een fust in. De smaak van gratis bier en het draaien aan de volumeknop zorgde er al snel voor dat meer mensen het podium betraden en het werd zowaar een topfeest. Nadeel van een vroeg startend topfeest is dat mensen snel aftaaien en zo ook ditmaal. Gelukkig mocht dit de pret van de overige aanwezigen niet drukken en onder het genot van foute muziek wist men zich tot in de late uurtjes te maken, totdat de moeheid en lamheid (vooral onder het XIXe) klaarblijkelijk toesloeg en men slechts kon barhangen en meezingen. Toen vervolgens het AEGEE-lied ingezet werd, vond één introducee het gepast om daardoor heen te brullen en na vakkundige terechtstelling vond een ander het gepast het voor zijn kameraad op te nemen door het voorval 'dishumor' te noemen. Apart, maar het deed desalniettemin niet af aan het feit dat het een topfeest was.

Na nog een klein akkefietje aan de deur konden we dan eindelijk beginnen met schoonmaken en een welverdiende naborrel. Tot bij het SMIT-feest of de ALV!