De avond begon op initiatief van de IK met een doegroepouderbriefing. Hoewel niet iedereen kwam opdagen waren er wel vanaf moment 1 mensen in Asterion en werd er eindelijk weer eens goed geprofiteerd van het piekuur. Hoewel het niet echt druk was, was er zeker sprake van degelijke gezelligheid.

Het SB besloot dat de muziek té hard moest en dat zorgde ervoor dat er stiekum wat voetjes van de vloer kwamen. Een paar clubliedjes in de playslist zorgde er zelfs voor dat in een half gevulde kroeg het podium te klein was. Op een gegeven moment stonden er meer mensen op het podium dan op de vloer en de ongeëvenaarde playlist van Vendel en Settelaer zorgde er wonderbaarlijk voor dat deze sfeer nog lang standhield. Toen er echter per ongeluk een suf liedje in de lijst kwam was het snel voorbij en ging men massaal aan de bar hangen.

Na kort overleg werd besloten dat, met het komend weekend vol feest en vreugde, Asterion vanavond iets eerder zou sluiten. Vandaar een vroege post met de Horses with no name op de achtergrond en een doorgetapt biertje op de bar. Tot aanstaande zaterdag allemaal, dan is er weer een groot feest!