Inmiddels 40 vuilniszakken, 4 uur slaap, rotte vissenkoppen, een ontelbare hoeveelheid blauwe plekken, een wissel-wasje en een heerlijke douchebeurt verder… Wat een teringbende hebben jullie er weer van gemaakt zeg, maar het was een goede wissel!

Na een etentje (waarbij Gido niet kon wachten en het niet kon laten om met voedingswaren te gooien) en een vergadering van met de RvT even stijlvol in brasjasje geborreld bij de Beiaard, het voorportaal van de hel die komen zou… Eenmaal voor de deur van Asterion, wat donderdag weer een kroeg zal zijn, begon de spanning toch wel iets te stijgen. Na vele jammerlijke pogingen om via het ouderejaarsvak achter de bar te komen zijn we toch maar enigszins overgestapt op tactiek, wat vooral resulteerde in barduiken. Iets wat bij mij nogal wat blauwe plekken en kneuzingen heeft opgeleverd. Echter eenmaal achter de bar staande was het nog de kunst om de sleutel van de kelder te vinden, ook dit heeft geresulteerd in meerdere keren als een kip zonder kop achter de bar rondrennen.

De kelder eenmaal bereikt te hebben, was het natuurlijk compleet volgebouwd en voorzien van de nodige waterfusten. Dit alles niet bepaald bevorderlijk voor de situatie boven bij de bierbehoeftigen, waar de dierlijke instincten van de mens hoogtij vierden. Een meevaller was toch nog dat de tapkranen recht stonden, zodat niet met fonteintjes getapt hoeft te worden. Nog wat mensen achter de bar weggesleurd, en een feestje kon beginnen! Rond 3uur maar de laatste ronde erin gegooid, om aanstalten te doen richting de schoonmaak. De rotte vissenkoppen in de kluis bleken toch uitermate geschikt om de kroeg van haar bezoekers te ontdoen;) Nog even nageborreld bij Taste om daar de inmiddels beroemde sneeuwschep te halen, en omstreeks half6 kon de schoonmaak beginnen… Nog even snel semi-douchen in de spoelbak, en in aardig tempo geschept en gekrabt, om zo rond half8 richting huis te gaan om even te heerlijk te douchen en te slapen. Nog even en dan weer schoonmaken…

Inventarisatie van mij:
-ontelbaar veel blauwe plekken
-2 kneuzingen
-overhemd nog heel!
-jasje 2 knopen kwijtgeraakt
-Vermaeck: grootsch!

Of ik er al spijt van heb? Nee, misschien dat het vandaag komt;)