Het was weer een een goede dinsdagavond. We begonnen al vroeg met de cyclus van Q. De spreker was helaas wat verlaat waardoor we begonnen met een quiz: hoe vrouwelijk is jouw brein? Dit zorgde al voor een goed begin van de avond. De spreker Inge van den Broek van talentenbureau Paluka gaf een leuke presentatie over je innerlijk, je sterke kanten en welke valkuilen je tegen kan komen als persoon.

Daarnaast gaf ze tips om ’s ochtends goed op gang te komen, gevolgd door de zonnengroet. Het was een grappig gezicht vanachter de bar om ongeveer 25 mensen op de vloer van de kroeg te doen alsof ze met hun neus door het gras gingen, terwijl dat toch eigenlijk de mooie naar bier ruikende vloer was 😉

Zo rond 10h begon de ‘gewone’ kroegavond, het was gezellig druk voor, er werden goede gesprekken gesproken en het bier vloeide rijkelijk. We werden telefonisch op de hoogte gehouden van enkele acties buiten de kroeg, enkele oud SB’ers keken wat diep in de pull, de KSB’ers werden ook goed voorzien van menig laatste biertje en vanaf een uurtje of 3 kwamen er eigenlijk alleen nog maar slechte moppen vanuit de ‘huiskamer’. Om iets over 4 iedereen eruit geschopt en na een snelle schoonmaak kort nageborreld want iedereen moest weer vroeg dingen doen.

Voor sommigen wil ik nog zeggen sterkte met de kater en tot morgen in Asterion!