Na een stilte van ruim een maand veroorzaakt door gebrek aan internet, nu weer eens een logboek van Leppers.

In het begin van de avond leek het een rustige en standaard dinsdag te worden, stuk of 20-30 bezoekers, goede gesprekken onder het genot van een biertje, een nootje, of een tucje, (voor de leken onder ons, de gelige zoute koekjes). Niks mis mee lijkt me zo, ik vermaakte me prima achter en voor de bar. Zo rond 2en stegen de decibellen in de gesprekken door de hoeveelheid alcohol, hoogste tijd om wat muziek van minder niveau op te zetten. Verliep allemaal prima, heb deghelijck genoten van de avond, ik hoop u allen ook!

Vergeet ik bijna de congres'cie infoavond voor de kroegavond, voor een aantal geinterresseerden werd er door Laura (Art of Expression voorzitter) verteld wat deze commissie inhoudt en haar ervaringen. Er werd een leuk en goed beeld neergezet van deze commissie en ik hoop dat de bezoekers in de commissie gaan en wederom een geweldig congres neer zetten.

Rest mij niets anders dan iedereen die aanwezig was te bedanken voor een goede avond, de afwezigen, gaat u schamen en wees er de volgende keer bij en welterusten!