Ik kijk op de klok en zie 17:19, net wakker geworden. Dit alles omdat ik eerst met de trein naar ouders ging voordat ik ging slapen, kortom de naborrel moest lang genoeg zijn om de 1e trein te halen, dit is ruimschoots gelukt. Maar laat ik eerst bij het begin beginnen.

We begonnen dit SMIT-feest iets eerder dan normaal gesproken omdat de goedheilig man een bezoekje zou brengen aan het feest. Sint was wel aanwezig, inclusief twee stuiterende pieten, helaas ontbraken er toch redelijk wat mensen van SMIT waardoor dit niet helemaal uit de verf kwam.

De drukte bleef ook eigenlijk de hele avond uit, maar het was eigenlijk wel een gezellig feestje, de sfeer was erg goed, de muziek was ook prima, kwam zelfs op het eind van de avond iets minder R&B en iets mee dance. Kortom heb me prima vermaakt!

Rond een uurtje of 4 even snel schoongemaakt, dankzij de inzet van Paul, Jelmer, Klifman, Wilger (Taste), oud SB van Alpha, SMIT en natuurlijk de dienstdoende SB´ers waren we iets over half 5 al klaar met de schoonmaak. En toen kwam de naborrel, de glennfidich stroomde rijkelijk, de bacardi-Q werd goed gedronken, de fles wijn ging leeg en de muziek en verhalen waren goed. In de loop van de naborrel begonnen de mensen af te druipen, Liesbeth (Taste) en JW kwamen nog binnen halverwege, maar uiteindelijk rond een uurtje of 7 was ik nog over met de twee kerels van Alpha. Om half 8 zijn we er ook maar mee gestopt en om 8h zat ik in de trein, richting ouders…

Opzich een goed feestje, met een geniale naborrel, maar ik hoop dat er de volgende keer toch iets meer mensen langs komen.

Volgens mij hoor ik wat aan de deur, ik ga snel kijken of ik Zwarte Piet nog kan zien!! Jaja, hier in Eefde komt hij al op 4 december. Tot dinsdag als de goedheiligman een bezoekje komt brengen aan Asterion!