De avond begon vrij suf. Er waren weinig mensen en aangezien de almanak op het laatste moment besloot de presentatie uit te stellen was de kans op show miniem. Doch, rond een uur of 2 begon Klifman een punt te maken over jaarclubs. De aanwezige sjaars die als publiek fungeerden hadden uitstekend door hoe het werkt en gaven hem de volle laag. Het resultaat was dat zijn punt verzande in oeverloos geblaat zonder geïnteresseerde toehoorders. Gelukkig kwam zijn uiteindelijke punt, Korsakov is de gaafste jaarclub, wel goed over.

Pascal en Mees probeerden tijdens en na dit geblaat whisky te leren drinken maar bleken uiteindelijk niet bestand tegen de sterke smaak. Mees wilde hierna zelfs geen sterke drank meer. Onderwijl werden de rondjes uitgedeeld alsof het niks was en zorgden de loze gesprekken voor veel vermaak. Van der Hoorn kwam om half 4 weer binnenvallen en probeerde, na lastig gevallen te zijn, Mees de Sociëteit uit te werken. Aangezien de andere 4 sjaars aan Van der Hoorn gingen hangen lukte dit niet zonder hardhandig te worden en zijn pacifistische instelling liet het dan ook niet toe om door te zetten. Gelukkig kwam daar Pascal die Mees subtiel in de hal op de grond werkte. Mees heeft er de rest van de avond pijn van gehad.

Om iets over 4 is iedereen vriendelijk bedankt voor de mooie avond en hebben Van der Hoorn, Rasing en ik schoongemaakt. Van der Hoorn had tijdens de naborrel nog een mooi bouwpakket. Dit was een draak waarvan de ogen je altijd aan kijken. Helaas bleek dit na het uitknippen en vouwen niet te werken en krijgen wij binnenkort de link naar het filmpje.

Kortom, dit was weer een avond die langer duurde dan verwacht en uiteindelijk toch voor veel vermaak heeft gezorgd. Ik hoop dat diensten mij zo prettig blijven verrassen