Om kort te zijn: het was een grootsch feest met veel bier!

Aangezien ik nooit kort en bondig kan zijn toch een lang blaatverhaal:

De avond met een leuk voorprogramma. Jaarclub Oi Mundo had de kroeg aangekleed en verzorgden voor de aanwezigen een hapje eutuh! Tussendoor werden enkele zoentips door Paula en Sander gedeeld met het publiek, en na de degelijcke maaltijd werd een quiz gespeeld. In twee teams moesten vragen aangaande het onderwerp zoenen beantwoord worden. De leider van elk team moest op een tiet slaan als men het antwoord dacht te weten. Ook moest er een onderschrift bij enkele foto’s verzonnen worden, allemaal in het kader van zoenen. Ad Hoc werd er extra team gevormd: het SB team. Dit, omdat het grote humorgevoel van de sb-ers de twee teams uit balans bracht.

Na het voorprogramma hoefde het niet lang te duren voordat de kroeg volstroomde. Er werd gedanst en er werd gezopen. Er werd nog meer gedanst en er werd nog veel meer gezopen. Want ja, wie bier dringt gaat meer bier drinken, en wie fris dringt drinkt alleen maar fris.

Gedurende de avond werd besloten dat de Kadmos-tafel midden in de kroeg beter tot zijn recht kwam dan buiten, en werd wederom veelvuldig gedanst. Iedereen was er, van ancien tot sjaars, van vroegah tot later.

Om vier uur was dan toch het einde in zicht. Iedereen was dronken, of zelfs nog erger. Het zal mij dan ook niets verbazen als voor menigeen onder u het grootste deel van het feest niet meer dan een grote waas is. Nou ik zal het u vertellen:

Het was GOED!