“Het leven kan oh zo mooi zijn”

Zoals inmiddels wel bekend was het de laatste dienst van SB 2003-II. En wat voor dienst!
De avond werd ingeluid door de band Double You die natuurlijk het bekende feestrepertoire ten gehore bracht. Succes gegarandeerd!
De band was rond half 2 wel klaar met spelen en toen liep het ook gelijk redelijk leeg maar dat was geen sein om de de feestvreugde te laten afzwakken. En natuurlijk onder het genot van een biertje en een Straaljager (‘VO!) hebben wij de laatste uren van onze dienst ingezet. Rond half vijf hebben we maar iedereen de deur uitgewerkt en zijn we begonnen aan een lange en zatte naborrel. Na avonturen met vrouwen, drank en nog andere niet te benoemen zaken zoals (ja ik doe het stiekem toch) het via de brandtrap naar binnen klimmen door een raam bij TASTE, was het voor mij rond 8 uur toch maar sein om naar huis te gaan zwalken. Inmiddels waren de paupers weer aan de arbeid. Na een aantal vriendelijke groeten wederzijds toch mijn bed opgezocht.
Naar verluid lag de rest er nog minstens 2 uur later dan ik in, en hebben er nog wat andere incidenten plaatsgevonden. Zoals dat een laatste avond betaamd.

Met veel plezier kijk ik terug naar mijn jaar SB en zie ik jullie ook graag terug op wissel. Zorg dat je braskleding aanhebt en ga er vol voor!
Inmiddels hebben we gelukkig ook voldoende sollicitaties voor het SB binnen dus de continuiteit van de stichting is weer voor een half jaar gewaarborgd.

“Het leven kan oh zo mooi zijn”