Een uiterst geslaagde avond met een wat nare bijsmaak.
Villa Nova brandde vandaag compleet af, een grote klap voor de bewoners en ook voor AEGEE-Enschede, die hiermee een van de gavere huizen heeft verloren.
Ik wens hierbij namens het SB de Villa Novianen veel sterkte de komende tijd! Goed dat jullie met zn allen langs zijn geweest!

Maar ondanks deze jammerlijke gebeurtenis, was er een degelijk feest in onze mooie kroeg Asterion.
De avond begon met het Grote Asterionspel, vragen van diverse pluimage passeerden de revue. De kennis over Asterion, haar gasten en de kennis van opmerkelijke nieuwsfeiten van het afgelopen jaar werden getest.
We hadden geen rekening gehouden met een gelijkspel, zodat uiteindelijk een tweede onderschrift bij een foto moest worden verzonnen. Team Leppers kwam beter uit de hoek dan team Van Steenis, die ook niet verkeerd bezig waren. Waar het mis ging bij team Jelmer is tot op de dag van vandaag nog niet duidelijk, om over subjectiviteit van vragen te gaan spreken is wat vergezocht.. 🙂

Na dit spel kwam de klok van Nederland 3 op het witte doek en begon het aftellen, waarna de chaos ontstond:
champagnekurken die door de kroeg vlogen, rijen om elkaar het beste toe te wensen die geen rijen waren..
Dankzij de nieuwe penningmeester van AEGEE in sp? konden we op de klokkenplas genieten van kwaliteitsvuurwerk, het was alleen wel wat koud buiten.

Daarna barstte het feest los, er werd vollop gebruik gemaakt van het feit dat de drank tot 01:00 afgekocht werd; ‘geen zoete wijn meer? O, doe dan maar een vodka-appelsap!’
Al snel reduceerde het aantal nuchtere mensen tot 5, en begon de dansvloer te doen waar hij goed in is.

Na 01:00 kwam er een stroom van AEGEE’ers de Pakkerij binnen, met name de wijn en het sterk vloeide rijkelijk en menig sigaar werd gerookt.
Tot 04:00 een erg goed feest gehad, waarna de minst gewaardeerde taak van het SB uitgevoerd moest worden: mensen de kroeg uit zien te krijgen. We waren graag nog doorgegaan, maar op een gegeven moment is het leuk geweest, de organisatie had veel energie opgeslokt en er was nog genoeg schoon te maken en op te ruimen..
Na het schoonmaken zijn een aantal van ons nog wezen naborrelen bij Rianne de Vries, waar het tot 6:30 erg gezellig was, we kwamen helaas te laat om nog iets van de culinaire hoogstandjes mee te krijgen en we waren te nuchter om de redenatie van ene Gido nog te kunnen volgen 😛

Deze avond heeft weer eens bewezen hoe gaaf onze vereniging eigenlijk is en hoe gaaf het is om een activiteit in Asterion neer te zetten.
Mensen bedankt voor jullie komst, het was top! Volgend jaar weer??

Een Gaaf en Europees 2004 toegewenst, we hopen een ieder dit jaar weer massaal te mogen begroeten in Asterion!

Pff, en nu heb ik denk ik wel genoeg getypt om in aanmerking te komen voor langste logboek-posting ooit 😛
Aanvullingen kunnen hieronder geplaatst worden 🙂