Het was een niet al te drukke, maar zeker wel gezellige avond. Gedurende de avond kwam jaarclub Scatenati, die net hun dies hadden gevierd, massaal binnen. Scatenati, gefeliciteerd!

Rond een uur of drie was de kroeg toch wel leeg en hebben we de deur dichtgedaan. Terwijl we bezig waren kwam Dani?l nog langs met de mededeling dat hij net naar Osnabruck was geweest en nog helemaal geen alcohol ophad omdat hij moest rijden. Dan moet je toch maar even de barmhartige sb-er uithangen, want iemand nuchter naarhuis sturen dat kan echt niet. Doorgaans komen er aan de deur mensen om bier zeuren, terwijl ze overduidelijk al genoeg hebben. Die moet je niet meer helpen natuurlijk, anders worden ze verwend. Enfin, dus schoongemaakt met Wim en Dani?l, en daarna gezellig even nageborreld.

Die avond gebeurden er wel meer gekke dingen. Normaal als de voordeurbel gaat, staat er een lamme aap van Taste of Audentis voor de deur, die van z’n eigen sb de pakkerij niet meer in mag. Ditmaal betrof het een alchoholverzadigde dame die met haar achterhoofd tegen de bel stond geleund om vervolgens de bel vrij te geven en de gaten tussen de pas gelegde stenen van de oudemarkt op te vullen met de maaltijd van die avond. Een beetje water doet wonderen en er kon weer verder geborreld worden. Uiteindelijk was ik om half 6 thuis ofzo.