Nou, dat was me nogal een avond!
De avond begon vroeg met een infoborrel van het congres, behalve de mensen van de presenterende jaarclub vond ik de opkomst een beetje laag, maar het was een goed verhaaltje 😀
Daarna kon de avond losbarsten…het begon al lekker, het stroomde lekker vol, maar het feestje was er nog niet echt.
Toen kwam rond half 1 de jaarclubpresentatie. Erg jammer dat er zo door heen gebl?rd werd, getuigd van weinig respect. Het verhaal op zich was trouwens ook wel erg lang, en het leek wel of ‘silentium’ een stopwoordje was…maar goed. We hebben er dus een nieuwe jaarclub bij: Kvas.
Eerst werd er nog een Russisch roggebiertje met citroen uitgedeeld, want Kvas is vernoemd naar dat drankje. Maar op een gegeven moment was het genoeg geweest en werd het fust er maar in gegooid. Dat was het sein om er een feest van de te maken. Het duurde niet lang of de KADMOS-tafel werd in het midden van de kroeg gezet, en hier werd goed gebruik van gemaakt.
De uren werden voorbij gedronken, en gedronken, en gedronken, en sommigen dronken gewoon te veel. Ook het SB-2003-1 had een glaasje op, en stond tesaam het podium onveilig te maken 🙂
Om 4 uur heb ik de laatste ronde er maar in gegooid, maar iedereen had het zo goed naar zijn zijn, dat er maar verzoeknummers bleven komen. Om tien voor half 5 hebben er echt een eind aan gemaakt, niet zonder te eindigen met het AEGEE-lied.
Jammer dat dat het sein was voor een escalatie.
Nadat iedereen de kroeg uit was, flink schoongemaakt want dat was wel nodig :D.
Niels, Quirijn (alweer!) en Tijs bedankt voor het schoonmaken en het was een goede naborrel.

Enschede Asterion, ons thuis, de plaats waar het begon…