Er was eens… een normale dinsdag-‘huiskamerbeleid’-kroegavond.

Het begon allemaal met een workshop van Amnesty International waar een interessante lezing werd gehouden door iemand van deze organisatie. Ook werd er een video vertoont over de bittere praktijk van een mensenrechtenorganisatie. Hierna was er tijd was om te debatteren en na te praten.

De avond liep geleidelijk over in een normale dinsdagavond. Er kwamen steeds meer mensen binnen en rond half 12 werd het thema van het eerstejaarsfeest gepresenteerd: ‘Cupido on Ice’ is het geworden.
Het was, mede door het eind van de tentamenweek, redelijk druk en gezellig.

Op het gegeven moment vonden de meeste gasten het tijd om hun bed op te zoeken. Dit was het sein voor enkele mansfiguren om zeer lomp, in het bezit van microfoon, ongeneerd en ongecontroleerd rond te gaan stuiteren op nummers met titels als: Bro Hymn Tribute, I Believe In A Thing Called Love en Tribute. Dit hele gebeuren bracht een gezellige sfeer op gang waarin ruimte was voor een biertje. Van dit biertje werd dan ook met volle teugen genoten, voor sommigen was het echter te veel van het goede.

Hulde voor iedereen die heeft meehelpen met het schoonmaken van de kroeg en ik geloof dat ik voor iedereen die aanwezig was spreek, dat dit een dinsdagavond was zoals dat hoort, maar niet vaak voorkomt.