Vandaag was het feest in de kroeg! Na een aantal maanden niks te mogen was het eindelijk weer eens tijd voor een afstudeerborrel.

De avond begon wat onschuldig met wat bier en een wc eend hier en daar. Maar niks te gek. Vervolgens was de SB speech, het begon als de classis SB quiz maar zoals het SB ’16 wel beaamt word het niet zo vaak volgens traditie gedaan dus uiteindelijk was het gelukkig gewoon een verhaal zonder moeilijk lang durende speech. (iedereen blij)

Na nog een paar biertjes en plezier was het tijd voor de Quenouille speech, iets meer diep gang en genante verhalen maar gelukkig niks te gek.

Na de speech was het feest echt aan, er is nog happy birthday voor mama Joore gezongen en daarna was het feestje toch echt aan. De heer van Stratum draaide weer eens plaatjes uit de oude tijd. Waar iedereen die na 2014 lid is geworden wat wazig bij keek maar waar de oude lullen erg gelukkig van werden. De klassiekers kwamen allemaal langs en de KADMOS tafel was verplaatst naar het midden van de kroeg.

Oftewel alle ingedrienten van een geslaagde avond een avond zoals vanouds waren aanwezig!

Nog heel erg gefeliciteerd mevrouw Joore en bedankt voor het fijne feestje!

Dikke kusjes! Je eeuwige duo, mevrouw Amptmeijer <3