Stiekem zagen we met de persconferentie toch wel op tegen deze kroegavond, maar wat hebben we het leuk gehad! Dus bereid je voor op een topverhaal.

De avond begon al goed met een paar lieve vreemdelingen die er een gratis fust van 50 liter ingooiden. Hier hebben we met zijn allen zeker van genoten. Zo erg zelfs dat het kroegeten eigenlijk wel nodig was om weer een betere bodem te leggen. Terwijl we aan het genieten waren van de (toch wel wat koude) burgers die DB met veel liefde voor ons uitdeelde kregen we nog onverwacht bezoek. En dan hebben we het niet over een random Taste dispuut.

Nee er kwamen drie vrouwen met zwart gele bodywarmers mee met een paar sjaars die waren wezen roken. Of tenminste, dat dachten we. Toen we onze ogen echter wat beter open deden kwamen we tot de conclusie dat het niet gewoon drie mooie vrouwen waren, maar drie politieagenten. De sjaars desinfecteerde echter braaf zijn handen en vertelde de agentes dat ze dat ook moesten doen. Toen draaide de vrouwen zich toch maar om. Naar een paar verbaasde blikken uit te hebben gewisseld genoten we toen maar snel weer van ons GRATIS bier, iets minder gratis shotjes en inmiddels toch echt wel koude burgers.
Even later kwam de politie, dit keer met een man erbij, die dit wel naar binnen durfde, nog een keer langs. Die hield het echter na 10 seconden zonder iets gezegd te hebben al weer voor gezien, dus ook dat was allemaal wel prima.

Dan zou je denken dat het meest bijzondere van de avond al gebeurd was, maar nee. Het gratis fust dat na ongeveer een kwart van de avond was aangesloten ging namelijk ook nog op! En dat terwijl we met maximaal 20 mensen gemiddeld waren en er ook al ongeveer 100 shotjes hadden verkocht. Toen gingen de mensen tijdens de laatste ronde toch maar over op de pitchers mix en shotjes om vervolgens met een blije, en toch wel wat dronken koppies, naar huis te gaan.

We willen jullie bedanken voor de geweldige avond en misschien tot morgen!