Vandaag was het de 32e verjaardag van AEGEE-Enschede. De avond begon met het DIES diner dat verzorgd werd door de BonAppeCie. Zij wisten in een middag tijd voor 40 man boeuf bourguignon te koken.
Nadat iedereen zijn buik had gevuld met het lekkere eten werd het tijd om de verenigingsfoto te maken in de Jacobuskerk. Bij aankomst was er alleen wel een klein probleempje, het bier moest weer naar buiten. Toen eenmaal een deel van de mensen het bier buiten had gezet en de andere deel het toch mee naar binnen had gesmokkeld werd het echt tijd voor de foto. Eerst de ‘nette’ foto’s en daarna was het tijd voor de voorwerpen foto’s. Na al deze foto’s werd het weer tijd om de trek richting de kroeg in te zetten.
Bij binnenkomst had DB Prosecco en tompoezen geregeld voor de leden en zelfs voor de langskomende besturen van andere verenigingen. Ook hield de President zijn trouwe praatje om middernacht, alleen ging het deze keer niet heel soepel. Iedereen was een beetje rumoerig en het verhaal dwaalde snel af, gelukkig kon het verenigingslied hier orde in brengen.
Na het lied gezongen te hebben werd er weer rustig doorgeborreld. De avond eindigde alleen niet rustig. Rikkert ging namelijk opeens de lucht in, omdat een oud-SB’er ‘Schatje mag ik je foto’ opzette. Deze escalatie zorgde ervoor dat de avond werd beëindigd met een feestje.

SB’19