Da’s een flinke titel, heule veule gezelligheden. Het begon allemaal met discussies over het onderwerp dat ook tijdens de eerdere activiteiten van de CyQlus aan bod kwam: overbevolking. Maar stiekem werd er ook afgedwaald en andere levensvragen besproken. Als je rond 22:00 op de kroeg was, zou je het als een traditioneel verjaardagsfeestje kunnen omschrijven, tenminste dat is wat ze zeggen. De vrouwen bij elkaar en de mannen aan de andere kant van de ruimte. De mannen waren gekleed in oubollige jasjes, versierd met verscheidene attributen. Niet te missen waren hun pullen van formaat. Allemaal om zich mentaal (en iecuriaans) voor te bereiden op hun tripje naar een Duitsche “Berg”.

Maar hé, daar bleef het niet bij vanavond. Om 23:00 kwam de almanakcommissie hun werk presenteren, jawel, daar wassie dan, de almanak!!! De vraag “wat als iedereen die goeie almanak ontvangt” werd beantwoord met vele geconcentreerde blikken en geblader door iedereens zojuist bemachtigde almanakken. Natuurlijk werden ook de eerste fouten ontdekt, maar de almanakcommissie heeft onwijs genoten van het moment dat het werk gedaan is en iedereen stiekem toch een beetje kan genieten van alle mooie verhalen die erin staan en tussen de regels zweven. Zij genoten zelfs zo dat 3/6 tot vrij laat op de naborrel zijn gebleven. Da’s best een goeie score!!

Nou goed, veel leesplezier met de almanak, en vielen Spaẞ op de Berg! Wij gaan nog even genieten van het zonnetje en het gehele zonnestelsel.

-Sanne

SB ‘VO