Deze prachtavond begon met het heerlijke eten van de Bon AppeCie, hulde voor deze fantastische pulled pork. Maarja, de avond draaide natuurlijk om de vraag, wie gaat er met de felbegeerde ABM Beker vandoor. Na een spannende eerste halve finale waarin het DB werd verslagen door de Pyrovrouwen van JC Fajro met maar 1 beker verschil was het tijd voor de tweede halve finale tussen Wohoo verslaat de rest en Kadmos, stond het hier ook een tijdje 1-1, maar helaas voor team Wohoo gooide Kadmos toch eerder de laatste raak.

Na een halfuurtje wachten was het dan toch echt zover, de finale van de ABM 2019. Het leek eerst niet echt een spannende pot te worden omdat Kadmos in het begin heel erg sterk was. Dit zwakte toch af en na een tijdje stond ook deze pot 1 tegen 1. De spanning was te snijden op de kroeg, maar Kadmos bleek toch niet sterk genoeg om het laatste biertje raak te gooien, en dus waren de Pyrovrouwen van JC Fajro de winnaars van ABM 2019, dit is hierna nog goed gevierd met een feestje op dinsdag wat tegen hoge uitzondering dit keer mocht.

Een aantal leden heeft zojuist nog een expeditie naar het gat in de markt geopend, maar uw BHV’er van de avond is daar nog veel te nuchter voor en zit net lekker aan zijn eerste herfstbokje, het was een mooi feestje waarop ook de eerste kSB’er zijn eerste inwerkdienst heeft gehad.

SB’19 ‘VO