Vandaag was het weer zo ver, de inaugurant van Herendispuut ΚΑΔΜΟΣ had zich weer op toepasselijke wijze gepresenteerd aan de vereniging. Omdat het de eerste tentamenweek was, was het relatief rustig in de kroeg. Maar om de rest niet in de sferen van FOMO te laten raken hebben wij hier een korte samenvatting van de avond.

Eerst, voor de mensen die de komende weken graag van een gratis fust willen genieten; op beide trekkingen is helaas een groene bal getrokken dus er zitten nog twee gratis fusten (aka rode ballen) in de ton.

Ten tweede, de inaugurant was toepasselijk gekleed als Boris Johnson die deze week inspiratie had gekregen van Donald Trump. Want die had toch een persoonlijke overwinning gekregen aan het eind van vorige week. De leider van IS had hij namelijk persoonlijk laten opblazen, oh wacht. Het is niet het beste moment voor fake news.
Maar oke, volledig gekleed met een kop van een dweil en een MAGA petje kwam hij de kroeg in, klaar voor een monoloog over de Brexit. Deze is eventjes uitgevoerd waarna verder werd gegaan met de rest van de avond. Uiteindelijk hebben we een goed beeld gekregen van de ideeën en wensen van Alexander Boris de Pfeffel Johnson en waren we allemaal overtuigd van de Brexit.

Zo konden we gerust de naborrel in, na weer een mooie avond in Asterion te hebben meegemaakt.