Vanavond was een avond waar we natuurlijk weer eens een logboekstukje over schrijven. Ik zal maar niet beginnen over het feit dat we hier op een democratische wijze op werden gehint 😉

De avond begon met de JC battles, wat lichtelijk jammer was aangezien de helft van de JC´s het niet eens kon opbrengen om aanwezig te zijn op deze spectaculaire gebeurtenis. Na heel wat strijden door middel van een bierestafette, 30 seconds en iets wat vanaf mijn hoek leek op hints zijn er toch duidelijke winnaars uit gekomen. Volantem Hydriam, gefeliciteerd met jullie overwinning. We hopen jullie, als mooiste jaarclub van dit jaar, natuurlijk nog regelmatig in de kroeg te zien.

Als tweede vond op deze mooie lente avond de bekendmaking van de functie verdeling van ons pracht KB. Dit bestuur zal onder leiding van Guus bestaan uit Secretary Sanne, Treasurer/Vice-President Jacomine, Internal Arno en External/European Affairs Lukas. Ik wens deze formatie namens SB’18 natuurlijk een leerzaam en vruchtbaar jaar toe. Oh ja, ze hadden kleding. Licht grijs. Waarom vraagt u? Goede vraag, wat mij betreft zorgt dit voor een groot zweetplek, en onopvallendheids probleem in de Zomer/Kick In periode. KB, Succes ermee, we zien jullie wel oververhit en bezweet van het harde (in)werken in onze (wel) ge-airconditioneerde kroeg verschijnen.

Verder vonden zich nog wat andere interessante dingen plaats. We zijn te weten gekomen dat je met Fabrice in een winkelwagentje en een Bernd als bestuurder een hoop lol kunt hebben over drempels en door rondjes te draaien over de Oude Markt. Er is blijkbaar een prachtige video van met wat lijkt op of een romantische film waarbij een tweetal elkaar in de armen springt en rond draait, dus mocht die nog beschikbaar zijn zetten we hem met liefde op de website. Als dat mag van Smale tenminste, dat heb ik nog niet gevraagd. Maar komt vast goed.

Joe joe,

Slaats en de rest van de kroeg

p.s. speciale dank aan Rosa en Ilse, zijn jullie nu blij? Ik wel.