1 februari, de laatste echte dienst die we als SB’17 zullen draaien. De eerste dienst hebben Lianne en Danique gedraaid en zo moest het de laatste dienst natuurlijk ook zijn. Het was een gezellige avond waar nog veel gespeculeerd werd over het epische natentamenfeest van morgen. Iedereen had hier zijn eigen ideeën over en deze nemen wij natuurlijk ten harte maar het is afhankelijk van zoveel factoren dat wij nog even goed moeten gaan nadenken hoe we morgen precies invulling zullen geven.

Laatste echte dienst klinkt wel vreemd. Het was een super gaaf, gezellig maar toch bewogen jaar waar we met veel plezier en trots op terugkijken. Wat een tijden waren  het en wat een mooie herinneringen hebben we hier mogen maken met alle lieve trouwe kroegbezoekers die we alleen maar beter hebben leren kennen. We zullen nog zeker trouwe gasten blijven om jullie niet teveel te gaan missen.

Maar het is nu tijd voor de naborrel. Morgen gaan wel wel weer druk bezig alles klaar te maken voor het natentamenfeest waar de gebroeders scooter te gast zijn om er een fantastisch feest van te maken. We hopen jullie allemaal morgen te zien om ons als SB’17 uit te zwaaien en samen met ons een van de gaafste feesten ooit te bouwen!

Tot morgen en voor nu slaap lekker!

SB’17 VO!