Oud en Nieuw, de dagen dat je stilstaat bij alles wat er afgelopen jaar gebeurd is. Wat is er nou leuker dan dat te vieren met iedereen van AEGEE. Daarom hadden 40 enthousiaste mensen zich verzameld in de kroeg om samen goed het nieuwe jaar in te luiden.

De avond begon zoals velen rustig. Iedereen kwam langzaam binnen druppelen maar het werd al snel gezellig druk en de eerste flessen prosecco werden aangebroken. Annemiek had alleen wel even tijd nodig voordat ze kon genieten van de heerlijke prosecco. Zeker vijf minuten heeft ze staan worstelen de prosecco te ontkurken aangemoedigd door de aanwezigen. Uiteindelijk heeft iemand haar uit haar lijden moeten verlossen door een handje te helpen. Het is ook best wel moeilijk. Of toch niet?

Vervolgens werd er door de echte beerpong fanaten nog een leuk potje gespeeld. Maar aangezien het Oud en Nieuw was kon dat natuurlijk niet gewoon met bier. Dus ook hier werden wat flesjes prosecco voor ontkurkt. Ook werd het PVC nog even gekeurd door de heren Roelen en van Stratum en werd er midden in de kroeg een buis in tweeën gezaagd. Leuk dat dit al 10 jaar elke Oud en Nieuw gebeurd en dat velen dit tafereel voor het eerst konden aanschouwen.

Samen met de Top 2000 werd er afgeteld en was het dan eindelijk 2018. Iedereen wenste elkaar gelukkig nieuw jaar en daarna was het traditiegetrouw tijd om het dak op te gaan en uit te kijken over Enschede en te genieten van het prachtige vuurwerk van de stad.

Nu kon het feestje toch echt beginnen. De flessen prosecco vlogen over de bar en iedereen had het naar zijn zin. Wel jammer dat het record aantal flessen van afgelopen jaar niet verbroken is. Op 64 flessen zijn we blijven steken. Maar dat is alsnog geen slechte score voor een fantastische avond.

Vast alweer denkend aan volgend jaar, vertrok iedereen voldaan en flink beneveld richting zijn bed.

Wij willen iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen en op een mooi 2018.

SB’17