Vandaag was weer een mooie avond, het waren namelijk de (halve) finales van de Asterion Beerpong Masters. En wat waren die spannend. De grote favoriet Beer & Pong was helaas niet klaar voor de grote uitdaging die Team Bitch had geleverd, iets waardoor ze daar helaas van verloren. Driemaal is scheepsrecht dus misschien winnen ze volgend jaar wel. Daarna was ScoreBoard tegen SB’17, een wedstrijd die alleen maar kon uitlopen op een dikke winst van SB’17. De finale van Team Bitch tegen SB’17 was ook spannender dan van te voren werd verwacht door de analisten, maar leverde een goede pot op. Het werd namelijk 2-2 voordat SB’17 er gewoon met de winst ervandoor ging. SB’17, gefeliciteerd!

Dit werd natuurlijk meteen gevierd met prosecco en de wisselbokaal waar Derks de hele avond nog gelukkig mee was. Na het beerpongen kon het feestje aan en natuurlijk gebeurde dat dan ook. Wat hebben we weer genoten daarvan.

Wie ook vooral heeft genoten is Sanne, die had namelijk een prachtig concept geschreven voor dit logboekstukje. Dank daarvoor en de gezelligheid deze avond (en de foto’s blijkbaar).

 

Conclusie; Asterion heeft weer gewonnen zoals altijd, SB’17 gefeliciteerd en SB’18 ‘Vo!