Het is wel stressen om alles op tijd af te krijgen. Er is weer hard gewerkt… en gesloopt. We hebben in glas geboord, ja wat kan daar mee nou fout gaan. In de oude glasplaten proefgeboord en dat ging allemaal goed. De boor op de nieuwe glasplaat gezet, rustig beginnen en dan een hele hoop gerinkel. Plaat stuk. Het glas spatte uiteen in miljonen stukjes. Het glas bleek niet zo bestendig te zijn voor boren of terugzetten van flessen want het sprong als duralex uit elkaar. Overal kleine brokjes glas. Dat was wel even een domper. Snel allemaal telefoontjes gepleegd om het toch nog voor elkaar te krijgen, maar het is nog even afwachten of dat voor de Kick-In ook echt gaat lukken. Maar bekijk het van de zonnige kant. Gelukkig komen we er nú achter dat het glas niet zo best was in plaats van tijdens de Kick-In op een drukke feestavond.

We hebben gelukkig ook nog veel gebouwd. Zo zijn alle plinten af, de eerste rubberen randen zitten om de krukken, de deurtjes hangen en de hele spiegel is af. Dat is toch wel erg gaaf. Weer gezellig hutje mutje de spiegel vast gehouden tot het veilig was om los te laten, ondertussen nog even een mega overbelichte spiegelselfie gemaakt maar het hangt. Het is wel erg gezellige teambuilding. Moeten we vaker doen, spiegels plakken. Of toch niet?

Wat we ook hebben gedaan naast veel bouwen en slopen is, jawel, opruimen. We hebben al veel opgeruimd zodat we snel klaar kunnen zijn voor een kroegavond en het moest toch een keer gebeuren. Wat een bende hebben we gemaakt in de afgelopen zes weken. Overal lag zooi en zaagsel. Het ligt er nog steeds wel, maar minder. Je kan nu weer zonder een parcours met hindernissen af te leggen door de kroeg wandelen. Dat is wel weer prettig. Nu veel opruimwerk gedaan is kunnen we gaan beginnen met het inruimen van de achterbar. Nu staat alles nog in dozen achter in de kroeg en hopelijk hebben we daarna nog ruimte over in de spiksplinternieuwe achterbar.