Dit was zeker het Allermooiste feestje. De meest gave aankleding en goed gebruik van de prullenbakken. Als ware helden zijn de heren van Kadmos de vuilniscontainer in gedoken en hebben ze de oude vloer weer de kroeg ingetild. En wat hebben ze er wat moois van gebouwd. De hele bar was niet meer te herkennen. De kroeg is een ware saloon.

Het feestje was eveneens geweldig. De cocktails waren voor de verandering lekker en daar werd massaal van genoten. Binnen een mum van tijd waren alle cocktailkaarten op dus werden er maar nieuwe gefabriceerd. Die ook snel verdwenen waren.

Dat het binnen zo druk was was zeker te verklaren door de mega lange rij die vanaf half tien zich voor de pakkerij gevormd was. Het was net oorlog buiten. Heel veel drammende mensen die niet konden wachten het feestje in de pakkerij mee te maken. Zelf de Tubantia was onder de indruk van de mooie aankleding en de immense rij en heeft mooie foto’s gemaakt en een waar artikel geschreven over onze mooie Sociëteit en deze fantastiche avond.

Niet gek dat na al deze aandacht en zorg van de organisatie het feestje tot na vijf uur duurde. En daarna schoonmaak. Dat is wel een hoop werk maar vele handen maken maken licht werk dus binnen een rap tempo was op de bar na de hele kroeg weer aan kant. En dan jaja, de Klifjes(en een Ice) kwamen achter de machtige constructie van de bar vandaan. Iedereen aan een euroknaller McDonalds burger en een overgebleven cocktail nagenieten van weer een prachtige avond. Op naar volgend jaar!