Er was eens een mooie decembermiddag in 2015. Verscheidene gepassioneerde AEGEE leden waren al enige tijd aan het wachten op het verlossende telefoontje. Eindelijk was dan het mooie moment aangebroken waarop DB de telefoon oppakte om toch die Kick-In commissie 2016 eens te vullen. Natuurlijk was KIC’16 al volledig klaar voor dit voorstel en werd er begonnen aan en fantastische commissie (wel met een man te weinig, dus werd Fabrice toch nog maar even als “échte” man binnen gehengeld). Het werd een fantastische Kick-in, the rest is history.

Overigens moet nog even vermeld worden dat tussen alle zware voorbereidingen door, KIC’16 nog net de tijd vond om een constructief overleg met de KIC van Alpha in te plannen. Na enige training werd de avond door allen afgesloten als speedpong professionals.

Natuurlijk is het altijd lastig om na een zeer succesvol jaar het stokje te moeten overnemen. Gelukkig waren er wederom een aantal zeer enthousiaste leden gevonden om KIC’17 vorm te geven. Hadden zij even geluk dat KIC’16 ze met alle liefde alle kneepjes van het vak wel wilde bijbrengen. Er werd dus een overleg ingepland. Na vele afgewezen data was het dan eindelijk zo ver: 26 juni 2017, de dag waarop KIC’17 werd ingewijd in het geheime KIC consortium. Het werd een zeer leerzame, doch gezellige avond. Eigenlijk werd er vooral gespeedpongd met de 10 liter sangria, aangeboden door onze zeer gewaardeerde SB’er #Breezyboii. Het werd een mooie avond, waarbij wij helaas moeten vermelden dat niet iedereen de broek heeft aangehouden.

Tot slot kwam het beste advies van de avond, zeer tegen alle verwachtingen in, niet van KIC’16 maar van de pingpongbal himself. Ik quote: “wash your balls!” (geloof je het niet, kom het vooral zien in de kroeg).

KIC’16, keeps you going, maar KIC’17 neemt waardig het stokje over.

P.s.: Mocht je nou denken, hè kut, waarom heb ik deze avond nou gemist? De vacatures voor KIC’18 staan nog altijd open, dus grijp je kans!