Tja, daar sta je dan. In een kroeg na de ALV van Board XXXI een lekker biertje te nuttigen tot dat iemand zegt: “Hé is beerpong een goed idee?” Tegen beter weten in zeg je dat het een top idee is. De rest is geschied. Men bleef tot laat en hebben heerlijk mogen genieten van wat Asterion te bieden heeft.

De dag erna dachten we het rustig te beginnen met een schappelijk potje Ganzenbar. Het spreekt voor zich dat niet iedereen zich het ganzenbarren nog kan herinneren, maar de mensen die dat nog wel kunnen, mogen terug blikken op een heerlijke avond. Een kleine delegatie durfden zich nog richting het Gat te verplaatsen na de naborrel wat achteraf geen goed idee bleek, maar ja… classic Gat.

Toen volgde de disputenactiviteit. Groepjes eerstejaars schanste zich een weg door de prachtige disputen heen om ze beter te leren kennen. Overal heeft men zich fantastisch vermaakt en zijn de sjaars met een prachtig beeld van hoe mooi een dispuut kan zijn richting huis gegaan.

Dan denk je, nou na drie dagen mogen we best even rusten, maar nee het Asterion weekje gaat gewoon door met wederom zware competities in het mooie Beerpong en Stresspong en een briljante Waegemakers die maar geen afscheid kon nemen van wat ooit van hem was. Net als de dienstdoende SB’ers die er nu last van hebben. Man wat hebben we genoten.

Iedereen bedankt voor de fantastische week met mooie herinneringen en de net iets teveel gedronken alcoholische versnaperingen.

Liefs,

Een gebroken Joore & Paulissen die van elk moment hebben genoten.

SB’16 ‘VO