Er was eens een borrel. Deze borrel was anders dan andere. Niemand weet waarom, maar niemand gaf ook een reden waarom wel. Denk ik. Ja weet ik eigenlijk wel zeker. Of toch niet. Jawel. duitse vlag.

Bier, Whisky, Coebergh, Lucht.
M'n oud SBer vertelde me altijd verhalen over vroeger. Een tijd van vrede toen de bestuurder de flowmeterstand, het Whiskyrijk, de Coeberghnatie en de Luchtnomaden in evenwicht hield. Maar dat veranderde toen de Coeberghnatie aanviel.
Alleen de SBer was meester over alle vier de dranken, alleen hij kon de genadeloze Coeberghmeester stoppen. Maar toen de wereld hem het meest nodig had, verdween hij.
Honderd jaar is voorbij gegaan en de Coeberghnatie heeft de oorlog bijna gewonnen.
Twee jaar geleden reisden m'n oud SBer en de mannen van mijn kroeg naar het Whiskyrijk om te vechten tegen de Coeberghnatie. Zodat mijn bestuurders en ik onze stam moesten leiden.
Sommige geloven dat de bestuurders nooit herboren is bij de Luchtnomaden zodat de cirkel verbroken is, maar ik heb de hoop nooit opgegeven.
Ik blijf geloven dat op een dag, de bestuurders zullen terug keren en de wereld zal redden.

En toen ging iedereen dood.

Einde.

Ja, was een leuke borrel. EVC presenteerde hun epische LaserEscape en de AcCie presenteerde het fantastatische Paaldansen activiteit. Was mooi druk en iedereen was blij en dronken.

Einde 2.0.

Tappers bedankt, tot de volgende keer in de kroeg.

SB 16 Vo!