Vanavond was weer een mooie avond. In de vroege uurtjes van de avond was het een gezellige intieme borrel waarbij veel mooie verhalen werden verteld en er weer nieuwe ontdekkingen werden gedaan. Toen de klok de 23 uur toucheerde begon de menigte in de kroeg zich uitgebreid uit te breiden. Kroegbezoekers kwamen vol van het Quenouille spel of nat van de hagel buiten snel schuilen binnen in de warme kroeg. Van 23 uur werd het snel 24 uur en kregen we eindelijk het thema van de aankomende Dies Natalis der AEGEE-Enschede te weten: Gewoon Dies, zoals het hoort.
Daarnaast was het natuurlijk ook de eerste dinsdag van de maand. De eerste eerste dinsdag van de maand nadat de nieuwe vorm van jaarclubbattle was ingegaan. Na een slecht verhaal en een beloning voor jaarclub Serpens in Horto werd het AEGEE lied luidkeels ingezet om band met de vereniging nog meer te bevorderen. Blijkbaar waren mensen geinspireerd door de spelletjes behorende bij een jaarclubbattle. Er werd besloten om een klein spelletje beerpong te starten, maar er hoefde niet alleen gezopen te worden wanneer het ping pong balletje in een bierglas kwam, maar ook wanneer dit in een bepaald kledingstuk van de tegenstander kwam. Dit resulteerde in hilarische taferelen en een nog meer bijpassend shotje wanneer men succes had: The slippery nipple.
Maar voor we ons op glad ijs gaan bevinden sluiten we dit stukje snel af. Dies Commissie bedankt! Tappers bedankt! En tot donderdag!
SB 15 vo!