Er waren eens vijf iet wat sneue DB'ers die dachten dat het cool zou zijn om eens een dagje iets anders te doen met hun leven. Ze gingen zoeken en zoeken en zoeken naar vertier. Heel veel verder dan een burger halen bij de snekkies of rondjes om de kerk rennen. Dat sprak ze ook niet aan. Maar er waren vier hele coole SB'ers die wel iets wisten. Deze SB'ers hadden een super gaaf idee voor de lieve DB'ers. Wat nou als we een dagje alles omdraaien! En zo geschiede het. Op donderdag 19 november was het zo ver. Het SB kwam al vroeg op kantoor om alles op stelten te zetten en het DB liep 's avonds zenuwachtig heen en weer te huppelen en te wachten op de eerste kroegbezoekers. Toen het zover was bleek dat de DB'ers en SB'ers niet de enige waren die deze andersom tip heel letterlijk hadden opgevat. Zo liep KADMOS gekleed in blauwe jasjes met een vreemd geknoopte das rond. En liep Quenouille rond met tasjes en hun inaugurant zonder. Een jaarclub in wording had bedacht dat het leuk was om van geslacht te wisselen en oud DB dacht dat het tactisch was om met een Audentis petje rond te lopen.
Hier en daar werd een escalatie net voorkomen door ingrijpen van het eerste andersom bestuur der ASS en bleek het een geweldige avond te zijn. Het DB heeft ontzettend genoten van de andersomdag en gaat morgen nog veel meer genieten van het feit dat ze weer aan hun eigen taken mogen beginnen. En het SB is morgen gelukkig weer SB.
Lieve leden, bedankt voor de gezelligheid en het vuurwerk, lieve musicie, bedankt voor de vrolijke deuntjes en ontzettend lief SB bedankt voor deze geweldige kans.
Liefs, het eerste andersom bestuur der ASS.