De Brussel-delegatie was pas net terug van het geslaagde weekend of de volgende diesactiviteit stond alweer voor de deur. Vanavond was het tijd voor de Jazz Avond.
Al vroeg op de avond was de band Dr. Goo's Masjien aanwezig om alles op te bouwen. De kroeg stroomde al vroeg vol. Op dit moment kwam het halve oud-SB de kroeg binnen, gestoken in de nieuwe Asterion-kleding, fraai gezicht.
Op het krijtbord waren alle soorten whisky die vanavond verkrijgbaar waren, geschreven en omlijst. Bovendien had de diescommissie elke whisky van een omschrijving voorzien op lijsten die op de bar lagen. Natuurlijk wilde een ieder proeven van alle soorten. En dat was te merken! De whisky's gingen als zoete broodjes. Al na anderhalf uur waren de eerste soorten uitverkocht. Ondertussen was ook de band begonnen met spelen en werd de kroeg gevuld met relaxte jazzmuziek. De aanwezige kroegbezoekers kwamen volledig tot rust. De mooie klanken van de band trokken zelfs een aantal niet-leden richting Onze Kroeg. Het was in tijden niet zo druk op dinsdagavond. Een aantal leden hebben nog een geldinzameling gehouden om de band nog een uur langer door te laten spelen, waarvoor hulde! Tussen half twaalf en twaalf was het dan echt gedaan met de band en werd de avond verder doorgezet met een normale borrel. Om twaalf uur was Kevin jarig, gefeliciteerd! Rond twee uur was iedereen waarschijnlijk een beetje licht in het hoofd van alle gedronken whisky's en droop men af. Dat was een enorm geslaagde avond!
Diescommissie, tappers en natuurlijk Dr. Goo's Masjien bedankt!