De tot stand koming van deze International Party was al een verhaal opzich waard geweest, maar we zullen het tot de avond zelf beperken. Allereerst stond er een tweetal dansworkshops op het programma: salsa en perzische dans. Bijna alle aanwezige gasten waren wel te porren voor een educatief begin van de avond, dus de sfeer zat er gelijk goed in. De perzische dans was voor sommigen niet weggelegd, dus hier was een iets groter toeschouwend publiek, maar het stond goed vol en de munten stroomden binnen.
Helaas voor ons was er na deze workshops een live optreden van een paar bands gepland in T.R.A.M waardoor de vloer veel gaten vertoonde tussen het nog aanwezige publiek.
Gelukkig kwam het publiek na deze optredens gewoon weer terug om een mooi feestje te bouwen tot de tijd van gaan was gekomen. Allicht was het foute uur op het eind iets te veel van het goede voor sommige internationale studenten, maar des te meer plezier voor de aanwezigen die deze afwisseling in muziek wel degelijk konden waarderen.
Na een snelle schoonmaak kon er rustig nageborreld worden of afscheid genomen worden door degenen die hun ogen voelden sluiten.