Donderdag 6-september

Na een spetterende wissel, mocht SB lichting 12-2 Asterion dan eindelijk haar kroeg noemen. Dat er flink gepoetst was kon men zeker zien aan de staat van de kroeg waarin men haar aantrof. Het resultaat mocht er zijn. Op een vleugje vis in het begin na, was de kroeg nagenoeg smetteloos en helemaal klaar voor het pre-haip feest. Het feest, dat tevens het laatste feest van Board nr.26 zou zijn. Zij hadden speciaal voor de gelegenheid van het Losse-eurofeest, zoals het thema mocht heten, de hele kroeg aangekleed met, u raad het al, losse euro's.
Dat iedereen, weer aan de studie, terug verlangde naar de intro was goed te merken, de sfeer zat er direct goed in. Met Mondu in de boot, gingen de voetjes spoedig van de vloer, en draaide de tap overuren. Tot onze grote verassing deden een paar leden hun duit in het zakje door niemand minder dan de losse-euro man himself uit te nodigen op ons feestje. Waar iedereen over speculeerde en wat niemand eigenlijk had verwacht, gebeurde dan toch echt. Met een glimlach van oor tot oor zette hij zijn eerste stappen binnen de pakkerij en Asterion. Met de komst en ook weer het vertrek van de losse euroman was de aankleding van de avond en daarmee het feestje helemaal compleet. Zelfs de sjaars gingen helemaal los op de beats van DJ mondu en de tijd vloog als het ware voorbij…
Een vroegtijdig einde kwam helaas aan het feestje toen ons zeer gewaardeerde bestuurslid Wendy van de kadmostafel kukelde en daarbij lelijk haar hoofd bezeerde. Een bezoekje aan de eerste hulp, een paar hechtingen en veel hoofdpijn later mag ze terugkijken op een mooi feestje en een fantastisch bestuursjaar. Aankomende maandag is de wissel ALV, dan is het echt gebeurd. Wij willen board XXVI hierbij alvast bedanken voor hun inspanningen van het afgelopen jaren veel succes wensen met het oppakken van de studie!