'Eindelijk weer een donderdagavond zonder thema!', zou menig AEGEE-er theoretisch gedacht hebben vanavond, ware het niet dat we midden in de tentamenweken zitten. Dus de hersenen stonden waarschijnlijk ingesteld staan op calculus, ethiek of andere dingen die met studeren te maken hebben. Maar onder het mom van 'eten moet je toch' is er deze donderdagavond een tentamendiner bereid door de Serious-Request-Commissie. Voor de stamppot-boerenkool (die overigens goed binnen te houden was heb ik van horen zeggen…) heeft de commissie zich aardig in het zweet gewerkt en waren de piepers verbazingwekkend snel gejast (heb ik ook van horen zeggen…)

Na het tentamendiner was er tot aan de kroegavond een klein dipje in het aantal bezoekers van Asterion, desalniettemin ging het Bockbier van de tap en ook ander speciaalbier er goed in. Deze bezoekers vermaakten zich prima met het vertellen van interessante weetjes, franse betogen en jeugdsentiment over de boxen.
Zoals het een kroegavond in de tentamenweken betaamd, werden ook de bierspellen uit de kast getrokken en werden de klassiekers shut the box en hoger-lager gespeeld. Maar ook de nieuwkomer Zuipslag deed het goed deze avond. En tot slot besloten een aantal aanwezigen er nog een klein feestje van te maken met een half uurtje 'negermuziek'. Een eerste kroegavond gedraaid door 12-II, alle hoeken van Asterion zijn ons vakkundig geshowd, alles staat er nu weer vredig bij. Tijd voor een naborreltje!